Ingrediente
Pentru aluat luati reteta de la Cornuri cu magiun.
Pentru umplutura aveti nevoie de:
350 g branza de vaci bine scursa
100 g zahar
2 oua
2 linguri gris
coaja rasa de la o portocala
50-60 g stafide
1 varf cutit sare
esenta de vanilie
Umplutura se obtine prin amestecul ingredientelor.
Aluatul se imparte in aproximativ 16 patratele. Se umple cu cate o lingura de umplutura. Se impacheteaza unind colturile opuse ale fiecarui patrat de aluat. Ca sa se lipeasca mai bine umeziti usor degetele cu apa cand faceti operatiunea.
Se lasa la cuptorul incalzit la 200 grade pentru 20 de minute.
Pentru aluat luati reteta de la Cornuri cu magiun.
Pentru umplutura aveti nevoie de:
Aluatul se imparte in aproximativ 16 patratele. Se umple cu cate o lingura de umplutura. Se impacheteaza unind colturile opuse ale fiecarui patrat de aluat. Ca sa se lipeasca mai bine umeziti usor degetele cu apa cand faceti operatiunea.
Se lasa la cuptorul incalzit la 200 grade pentru 20 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu