duminică, 18 decembrie 2011

Brownie raw

Tot din seria "de post"  un desert: brownie.

Ingrediente:


  • 400 g curmale fara samburi
  • 150 g miez de nuca
  • 150 g migdale
  • 100 g cacao
  • un praf de sare
Verificati calitatea curmalelor. Daca sunt extrem de dishidratate (uscate si fibroase) puneti-le in prealabil jumatate de ora la inmuiat. Daca sunt curmale de calitate, treceti direct la preparare.

Puneti in robot si macinati fin nucile. Adaugati cacao si sarea. Apoi, una cate una, puneti curmalele pentru a se taia marunt si amesteca bine cu nuca. 

Dati deoparte pasta de curmale si puneti migdalele in robot. Macinati-le fara a insista, in bucati mari. Migdalele macinate adaugati-le in pasta de curmale. Amestecati bine cu mana. Puneti-le intr-o forma si dati la frigider.

Iese o cantitate cat sa umpleti o forma 15x15 cm. Sunt foarte satioase.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...